Η AOPB είναι αυτόνομη στην κατασκευή καλουπιών:
- κλασικά καλούπια,
- καλούπια 3 πλακών,
- καλούπια με αποσπώμενη βάση,
- καλούπια με ζεστές ροές,
- καλούπια υπερτύπωσης για εισαγωγές,
- καλούπια εκδόσεων.
Μια σάρκινη υφή, μια ελαφριά τραγανότητα και μια έντονα φρουτώδης γεύση, η ελιά Καλαμάτας έχει κατακτήσει τον κόσμο του απεριτίφ, και όχι μόνο με ένα ποτήρι ούζο ή τσίπουρο!
Καλλιεργείται στην Πελοπόννησο, κοντά στην περιοχή της Καλαμάτας, αυτή η ελιά αναγνωρίζεται από το μαύρο/μωβ χρώμα της, το αμυγδαλωτό σχήμα της και την λεία φλούδα της.
Οι συγκομιδές μας συλλέγονται αποκλειστικά με το χέρι και σε πλήρη ωρίμανση, όταν ο καρπός αποκτά τα όμορφα χρωματιστά του ανταύγεια.
Αφαιρούνται η πικράδα τους χάρη στη ελληνική μέθοδο που χρησιμοποιεί φυσικό θαλασσινό αλάτι και όχι καυστική σόδα, γεγονός που διατηρεί ανέπαφες τις γευστικές τους ποιότητες.
Καθαρό βάρος: 340 γρ
Καθαρό βάρος στραγγισμένο: 180 γρ
Ημερομηνία ελάχιστης διάρκειας: 24 μήνες.
PCB - ΚΟΥΤΙ: 6 μονάδες
Νόστιμες ελληνικές μαύρες ελιές.
Λεπτές και φρουτώδεις, συνιστώνται για τις παρασκευές σας σε βερίνες, σαλάτες, πίτσες, ταπεναδέ, ολιβάντες ή ως ορεκτικό.
Συστατικά: Μαύρες ελιές, ηλιέλαιο
Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτές τις νόστιμες πράσινες ελιές με λεμόνι κατά τη διάρκεια των απεριτίφ. Επίσης, θα εμπλουτίσουν τα πιάτα σας.
Οι πράσινες ελιές με λεμόνι καλλιεργούνται, προετοιμάζονται και καρυκεύονται στο Μαρόκο.
Συστατικά: Ελιές, λεμόνι, νερό, αλάτι. Κιτρικό οξύ, λάδι σόγιας.
Οι πράσινες ελιές με λεμόνι προορίζονται μόνο για χονδρέμπορους ή μεταπωλητές.
Είμαστε χονδρέμπορος τροφίμων που ειδικεύεται σε ελιές, αντiπάστι και ξηρούς καρπούς. Το εργαστήριό μας βρίσκεται στη Μασσαλία, στην περιοχή των Bouches-du-Rhône.
Αν δεν είστε από τη Μασσαλία, μπορείτε να παραγγείλετε και να σας παραδοθεί η παραγγελία σας οπουδήποτε στη Γαλλία με τη δυνατότητα FRANCO DE PORT*.
Η EUROVOLAILLES είναι χονδρέμπορος ιταλικού ζαμπόν στην αγορά του Ρουνζ.
Η EUROVOLAILLES είναι ειδικός στο ζαμπόν Πάρμα και στο ζαμπόν Σαν Ντανιέλε στο Ρουνζ. Χονδρική πώληση ιταλικού ζαμπόν στην αγορά του Ρουνζ, ωμό ζαμπόν.